tisdag 27 mars 2012

Hej då...

Idag bestämdes att Sören ska flytta hem till sig :( vi 2-benta kommer sakna vår egen fotomodell och Tigge sin lekkamrat. Nu håller vi tummarna hårt att munkpeppar gjort avsedd nytta så tjejerna kan komma över i samma hage som Tigge... annars börjar operation leta lekkamrat!!!

annars var det en mycket bra dag förutom att värmen tär på Tigge det luktar svettig häst i hagen redan innan ridturen och lite jobbigt är det - trodde tom ett tag att han var ömfotad när vi gav oss iväg men tänk när vi väl vände nosen hemåt blev det en helt annan svung i stegen, hans GPS fungerar perfekt! Vi har blivit bortskämda med ridsällskap och då är det förstås liiite roligare även om en ridtur i solnedgången är en riktigt batteriladdare! Tjusiga vyer!
och fina sippor

Passade på att fota lite när jag hade riktiga kameran med mig - bloggappen på telefonen har lagt av så inläggen blir lite glesa nu för tiden....
Eftersom han inte får leka med Sören vill Tigge gärna vara med oss och "leka" på stallplanen när det händer något där, han är riktigt hjälpsam och "städar" gärna runt höbalen :)

I hagen går sista ensilaget - men Tigge följer mig till grinden och hoppas på mer morötter (han har inte glömt att de fick varsin hink med morötter i lördags innan de blev dåliga) men inser till slut att det förmodligen inte händer idag igen och att det är sista slatten av munkpepparen som gäller och lommar tillbaka till Sören och hinken istället







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar