lördag 3 december 2011

Helg!

Vi hade sett fram emot en tur ute men eftersom det fortfarande blåser stormvindar blev det en tur till ridhuset trots att det var fullt dagsljus! Men idag får vi sällskap av Alexandra och Sören och det var kul!
Öronen fullt framåt hela tiden och att galoppera är kul även om det bara är på volten och man lixom inte kommer någonstans... Sören och Alexandra tyckte oxå det var kuligt med sällskap det gör vi om!
   
De är inte speciellt besvärliga att ha med sig de där 2 grabbarna ;) De väntar i hörnet medan vi städar undan efter oss!
Men sen är det hem till Russlan som gäller för båda herrarna, tur att hon lockar för det var både motvind och regn när vi klev ut :(  - nu längtar vi efter en lugn solig dag när man kan rida ut utan att riskera att få ett träd över sig! Kanske imorgon :)
Tigge har fått Wiromin Show horse BAS mineraler och hade tydligen läst samma sak som jag på Agrias hemsida - mineraler doserar man enklast genom att ge fri tillgång - han dök iaf ner i säcken så fort han fick tillfälle! Men vi håller oss nog till doseringen på påsen för säkerhets skulle men de verkar väääldigt goda iaf!
Inatt är det stallmys på hög nivå - Tigge o Russlan sover inne! Ensamma . . . Visserligen är det för att batteriet behöver laddas men ändå, Tigge är nöjd över att det är han som blev utsedd att vara sällskap! Att det fanns en helt ny saltsten, morötter och mineraler i krubban gjorde inte det hela sämre - det blir en God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar